Nieuws van Scatto

De winnaar van de racefiets SCATTO Falcon I.S. op Velofollies is gekend

De winnaar van de racefiets SCATTO Falcon I.S. op Velofollies is gekend

18 februari 2015

Tijdens de beursdagen op Velofollies in Kortijk Xpo konden de bezoekers aan de Bonaventure stand meedingen voor een racefiets SCATTO Falcon I.S.

“Bij de start van het nieuwe wielerjaar wilden wij graag een Scatto fiets wegschenken aan één van de bezoekers op onze beursstand. Steeds meer mensen vinden hun weg in de wielersport en Scatto levert een topserie fietsen naar ieder zijn wensen en goesting. ” aldus Wendy Devuldere, zaakvoerder van Bonaventure.

Francis Latré is de gelukkige winnaar van de SCATTO Falcon I.S.. Wendy Devuldere en Julien Bonaventure overhandigden de prijs in hun nieuwe showroom in Hooglede-Gits.

De winnaar Francis Latré gaf de juiste antwoorden op alle wedstrijdvragen en kwam ook het dichtste in de buurt bij het exacte aantal geldige deelnemingsformulieren van 279 die in de urne werden verzameld tijdens de beursdagen.

Deelnemers die niet gewonnen hebben bij deze wedstrijd moeten zeker niet treuren. Er komen nog nieuwe kansen om een mooie prijs in de wacht te slepen bij Bonaventure in 2015. Volg hiervoor zeker onze Facebookpagina van Scatto Bikes.

Zoek een Scatto dealer dichtbij, in je buurt

voeg je postcode in en we vinden alle dealers in je buurt.

Download de Scatto Catalogus

Download

Word ook Scatto Dealer

Registreer