Over Scatto Bikes

Wie geen tijd wil verliezen om een kampioen te worden, schaft zich een Scatto fiets aan.

Stuk voor stuk topfietsen uit aluminium en/of carbon, afgemonteerd met de meest hoogwaardige en feilloos op elkaar afgestemde onderdelen. Ontdek de optimale combinatie van stijfheid en comfort, van laag gewicht en duurzaamheid, van ultieme prestaties en tijdloze schoonheid.

Scatto levert een topserie fietsen naar ieder zijn wensen en goesting. Zondagsfietser, serieuze toerrijder, echte professional of er iets tussenin?
Ons assortiment bestaat uit kwaliteitsvolle en SCHERP geprijsde fietsen.

KNOWHOW IN EIGEN HUIS:

Wij "Scatto" hebben het grote voordeel dat we jarenlang onze frames in eigen huis met eigen handen of machines produceerden. Door die uitzonderlijke knowhow laat het ons toe de perfecte geometrie gecombineerd met een zeer comfortabele zitpositie op eender welk type fiets hetzij Race, MTB, fitness fietsen te creëren. Het rijgedrag van onze fietsen is dus van een uitzonderlijk hoog niveau. Alvorens massa productie, ondergaat ieder type frame een technische kwaliteitscontrole conform de Europese norm. Alle afmetingen worden nog eens nauwkeurig vergeleken met de originele Autocad tekeningen. Alle Scatto frames worden elk afzonderlijk uitvoerig onderworpen aan stijfheid- en kwaliteittests.
Vooraleer jij je bike in gebruik neemt, heeft die een reeks testen met verve doorstaan.

DE LAKKERIJ: Een team dat instaat voor het design, ontwerp en matchen van decors en kleuren, staat in nauw contact met de lakkerij die de frames met de betere producten en kennis lakt en afwerkt.

MET PASSIE BOUWEN WIJ UW DROOMFIETS: Er wordt zeer selectief gewerkt enkel gekeurde onderdelen die met verve kwaliteitstesten hebben doorstaan komen in aanmerking. Onze geschoolde technici hebben één voor één hun eigen specialiteit uitgebouwd. Ze monteren dan ook uw tweewieler met groot enthousiasme en nodige passie af tot uw droomfiets.

De formidabele aerodynamica van de SCATTO bike speelt in jouw voordeel in de sprint naar de finish!

 

Voorwaarden en garantie: Wij behouden ons het recht om uitvoeringen en prijzen van onze fietsen ten allen tijde zonder voorafgaand bericht te wijzigen.

Garantie: Scatto geeft u bij normaal gebruik 3 jaar garantie op het frameset. Op andere componenten worden de fabrieksvoorwaarden in acht genomen. Is enkel en alleen geldig op vertoon van de aankoopfactuur van de eerste ingebruikname. Onder voorbehoud van drukfouten of typfouten. Foto’s en informatie zijn informatief en niet bindend.

 

Zoek een Scatto dealer dichtbij, in je buurt

voeg je postcode in en we vinden alle dealers in je buurt.

Download de Scatto Catalogus

Download

Word ook Scatto Dealer

Registreer